Even voorstellen...

Mijn naam is Tim Janssens, Ik ben getrouwd met Renate en samen hebben we twee kinderen.

Al sinds mijn kindertijd wilde ik graag motorrijden. De eerste stukjes achter het huis bij m'n vader achterop kan ik me nog goed herinneren. Fantastisch was dat!
Voor m'n 16e stond er uiteraard dus al een brommer in de schuur en nog voor ik mijn motorrijbewijs had gehaald stond er al een Ducati Monster te glimmen in de garage. En reed ik stiekem wel eens achter het huis op de motor van mn vader.
Vanaf die koude januari maand toen ik zelf mijn rijbewijs haalde tot nu zijn er veel kilometers voorbij gevlogen, heb ik veel verschillende motoren gehad en heb ik al een hoop nieuwe motorrijders mogen opleiden. 

Inmiddels zit ik zo'n 14 jaar in het vak als rijinstructeur. En werk ik ruim 10 jaar in mijn eigen rijschool.
Kwaliteit heeft vanaf het begin altijd hoog in het vaandel gestaan. Goed moest beter en als een kandidaat toch een keer zakte ging ik bij mezelf te raden wat ik er nog aan had kunnen doen, zodat hij of zij wel in één keer was geslaagd.

In 2020 heb ook een tijdje bij het CBR gewerkt, maar omdat ik les geven toch leuker vond dan examens afnemen ben ik al weer vrij snel na het CBR avontuur les gaan geven.

Naast motorrijden tijdens werk rij ik in mijn vrije tijd ook graag motor. Maar dat is dan meestal over de onverharde wegen tijdens een mooie trip!

Ik hoop dat je zo een beetje een indruk hebt kunnen krijgen van wie ik ben.

Groetjes,

Tim

https://www.instagram.com/tim_janssens/