Even voorstellen...

Mijn naam is Tim Janssens, Ik ben getrouwd met Renate en samen hebben we twee kinderen.

Inmiddels zit ik zo'n 10 jaar in het vak als rijinstructeur. Ik ben op m'n 20e begonnen bij een grote rijschool in Ede, om vervolgens na vier jaar voor mezelf verder te gaan onder de naam Tim Rijopleidingen.

Kwaliteit heeft vanaf het begin altijd hoog in het vaandel gestaan. Goed moest beter en als een kandidaat toch een keer zakte ging ik bij mezelf te raden wat ik er nog aan had kunnen doen, zodat hij of zij wel in één keer was geslaagd. Ik heb in die tijd auto, motor en bromfiets les gegeven en de slagingspercentages waren dik boven gemiddeld. 

Eind 2019 ben ik gestopt met Tim Rijopleidingen om een nieuwe uitdaging aan te gaan als CBR examinator. Uiteindelijk bleek dit het niet te zijn voor mij. En nu ben ik dus weer terug in de wereld van het les geven. Een jas die mij beter past!

Inmiddels is Tim Rijopleidingen sinds juli 2020 weer een feit. Ik geef nu autorijles en geen motor of brommer rijles meer. Ergens kriebelt dat nog steeds wel behoorlijk, maar ik heb nu wel weer mijn hobby motorrijden terug en dat is toch ook wel heerlijk!

Ik hoop dat je zo een beetje een indruk hebt kunnen krijgen van wie ik ben.

Groetjes,

Tim

Motorrijders.nl
Samen met motorrijders.nl heb ik een serie korte voorlichtingsfilmpjes gemaakt voor motorrijders.
Ook heb een reisverslag gemaakt over het hoogste motortreffen van de wereld de Stella Alpina.