Even voorstellen...

Mijn naam is Tim Janssens, Ik ben getrouwd met Renate en samen hebben we twee kinderen.
Allemaal rijden we motor, waarbij het voor de kids voorlopig nog even bij de elektrische crossmotor blijft. 

Al sinds mijn kindertijd wilde ik graag motorrijden. De eerste stukjes achter het huis bij m'n vader achterop kan ik me nog goed herinneren. Fantastisch was dat!
Voor m'n 16e stond er uiteraard dus al een brommer in de schuur en nog voor ik mijn motorrijbewijs had gehaald stond er al een Ducati Monster te glimmen in de garage. Vanaf die koude januari maand toen ik zelf mijn rijbewijs haalde tot nu zijn er heel veel kilometers voorbij gevlogen. En ik heb er mijn werk van mogen maken. Maar nog steeds stap ik ook in privé tijd graag op voor een mooie rit of reis op de motor.

Inmiddels zit ik zo'n 12 jaar in het vak als rijinstructeur. Ik ben begonnen bij een grote rijschool in Ede, om vervolgens na drie jaar voor mezelf verder te gaan onder de naam Tim Rijopleidingen.

Kwaliteit heeft vanaf het begin altijd hoog in het vaandel gestaan. Goed moest beter en als een kandidaat toch een keer zakte ging ik bij mezelf te raden wat ik er nog aan had kunnen doen, zodat hij of zij wel in één keer was geslaagd.

Eind 2019 ben ik gestopt met Tim Rijopleidingen om een nieuwe uitdaging aan te gaan als CBR examinator. Uiteindelijk bleek dit het niet bij mij te passen en heb ik besloten toch weer terug de instructie in te gaan.

Inmiddels is Tim Rijopleidingen sinds juli 2020 weer een feit. En geef ik weer motorrijles! Ook verzorg ik allroad/offroad trainingen en organiseer ik avontuurlijke motorreizen in het buitenland via Allroad Adventures.

In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met m'n gezin. Of ga ik op reis op de motor. Ook mag ik graag sleutelen aan motorfietsen en bouw ik zelf motoren.

Ik hoop dat je zo een beetje een indruk hebt kunnen krijgen van wie ik ben.

Groetjes,

Tim

https://www.instagram.com/tim_janssens/
https://www.instagram.com/motor_rijschool_ede/
https://www.instagram.com/allroadadventures/

Allroad Adventures

Met Allroad Adventures nemen we motorrijders mee op avontuur. De nadruk ligt voornamelijk op de reizen met de motor en daarbij rijden we zoveel mogelijk over over de onverharde paden. Dus gravel, zand, modder, stenen, rotsen, enz... we komen van alles tegen.
En dat allemaal met je eigen allroad motorfiets.