Wat leuk dat je wil leren autorijden!
Hieronder vertel ik je meer over wat je kunt verwachten wanneer je bij mij komt lessen.

De praktijkopleiding
Een gemiddelde rijopleiding neemt ongeveer 35 à 49 lesuren in beslag.
Je wordt op de door jou gewenste plek opgehaald en terug gebracht. Ik adviseer altijd om aan het begin van de opleiding twee keer in de week een uur te lessen. Je houdt het geleerde dan makkelijker vast en blijft goed gemotiveerd. Verderop in de opleiding, als we naar een examenplaats toe gaan, veranderd dit meestal in één keer per week twee uur lessen.

De tussentijdse toets
In overleg wordt er een tussentijdse toets aangevraagd. Deze toets zal plaats vinden als je op ongeveer 80% van je rijopleiding zit. Het voordeel van een toets is dat kan wennen aan de examensituatie. En je krijgt na afloop van de toets tips van een examinator. Wat mooi meegenomen is, is dat wanneer je de bijzondere verrichtingen goed doet, je deze niet meer met het eerst volgende rijexamen hoeft te doen.

Aanmelden
Heb je het besluit genomen om bij Tim Rijopleidingen een rijopleiding te volgen? Dan mag je je via het aanmeldformulier aanmelden. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op voor het plannen van een afspraak.

Afmelden van rijlessen
Ben je ziek of kun je onverhoopt toch niet op het afgesproken tijdstip? Dit dien je 48 uur van te voren bij mij te melden.

Tarieven:

Ik verkoop geen totaalpakketten. 
Dit om transparant te blijven. Daarnaast zit je op deze manier nergens aan vast.
Wel is er een korting bij afname van 10 lesuren in één keer.

Per los uur: 49,-

Per 10 uur pakket: 460,-

Tussentijdse toets: 127,75 (incl. administratiekosten)

Praktijkexamen: 127,75 (incl. administratiekosten)

Theorie-examen: 34,50 (reserveer hier)